Vélemények ügyfelektől

Összezavarodva pályaválasztás előtt álltam, és egy dilemmában hosszú ideje nem jutottam döntésre. Hiába vizsgáltam meg minden érvet újra meg újra, túlságosan elfogult voltam és belebonyolódva a fejemben lévő sok kérdésbe, döntéshozást illetően régóta egy helyben rostokoltam. A konzultáció számomra azért volt hasznos, mert végre nem még több véleményt és érveket hallottam, hanem a beszélgetések segítségével saját magamat vezethettem rá a megoldásra. A konzulensem minden alkalommal rendkívül felkészült volt, behatóan foglalkozott az egyéni problémámmal és a foglalkozásaink nagyon jól fel voltak építve, így mindig volt min gondolkodnom az óráink elteltével, ami közelebb vitt a döntésemhez. Azóta is úgy érzem, a lehető legjobb döntést hoztam.
Szerintem maga a konzultáció egy nagyon jó módszer, amellyel lépésről lépésre helyre lehet hozni a lélek sérüléseit és a beszélgetésekkel az ember megtanul a jövőbe, előre nézni, és nem a múlton rágódni. Továbbá úgy gondolom, hogy a beszélgetések után jobban át tudom látni az eddigi cselekvéseimet, és az esetleges megoldáson tiszta fejjel gondolkodni.
Azon gondolkodtam mit írhatnék? Én tisztában voltam az adottságaimmal. Megtanultam, hogy embereket nem lehet megváltoztatni, a negatív dolgokat elkerülni. Az élet pozitív oldalát kell nézni. Célokat tüzök ki, fél évre ütemezem. Egy szóval pozitív volt számomra minden beszélgetés. Megerősített :)
Nálam személy szerint a pályaválasztás volt a téma. Tapasztalataim alapján a konzultáció egyfajta kérdés-feleletekből álló beszélgetés, amely során magunk „találjuk ki” az utunkat, azaz a konzulens nem ötleteket sorol fel a megoldásra. Első alkalommal nagyon meglepődtem, hiszen valóban elgondolkodtató kérdések hangzottak el, amelyekkel kapcsolatban jórészt tanácstalan voltam. Körülbelül 4 alkalom után már sikerült körvonalazni, hogy mi az, ami igazán érdekelhet. Részletes böngészést követően az adott pálya után összegeztem a terveim, habár nem hittem volna az elején, hogy sikerül ezt elérnem. Nagyon hasznos volt számomra, hiszen más irányból megközelítve olyan dolgok merültek fel, amelyekre eddig nem is gondoltam. Mindenki figyelmébe bátran ajánlom!
Nagyon sokat jelentett nekem, mert olyan dolgokat fedeztem fel magamban, amikről nem is tudtam, hogy megvannak bennem, ami nagyon pozitívan hatott rám. Nyugalommal és örömteliek voltak ezek az alkalmak. Sikerült rájönnöm, hogy mi is az én utam, amit kitartással meg tudok csinálni, mert képes vagyok rá.